Tulcea: Constantinescu cere despăgubiri pentru uciderea soţiei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul Floricăi Constantinescu pregătit de ultimul drum
Trupul Floricăi Constantinescu pregătit de ultimul drum

Gheorghe Constantinescu (45 ani) s-a constituit parte civilă în dosarul penal intentat de Parchetul Tulcea împotriva lui Neculai Razem şoferul autobuzului implicat în groaznicul accident de pe 30 septembrie. Florica Constantinescu ( 44 ani) şi-a pierdut viaţa în cumplitul eveniment în care au pierit şi alte trei colege.

Prim-procurorul Parchetului Tulcea, Ionel Scutelnicu a declarat că Gheorghe Constantinescu, soţul Floricăi Constantinescu, moartă în accidentul de pe 30 septembrie s-a constituit parte civilă în dosarul penal în care este urmărit pentru ucidere din culpă, şoferul autobuzului, Neculai Razem.

„Până la această dată dânsul este singura persoană care s-a constituit parte civilă în acest dosar. Domnul Constantinescu nu a avansat încă o sumă cu care se constituie parte în proces. A spus că mai întâi îşi va face nişte calcule legate de costurile înmormântării, plus alte daune pe care le constituie dânsul pertinente. Depinde cu cât preţuieşte viaţa regretatei sale soţii şi mai ales consecinţele suportate de familie în urma cumplitei dispariţii“, a declarat  procurorul Ionel Scutelnicu.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite