Tulcea: Gheorghe Constantinescu cere despăgubiri pentru moartea soţiei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul Floricăi Constantinescu pregătit de ultimul drum
Trupul Floricăi Constantinescu pregătit de ultimul drum

Prima rudă a unei victime moarte în accidentul de joi, Florica Constantinescu, s-a constituit parte civilă în dosarul uciderii din culpă. Soţul ei cere despăgubiri pentru moartea femeii în tragicul accident de pe 30 septembrie.

Gheorghe Constantinescu (45 ani) s-a constituit parte civilă în dosarul penal intentat de Parchetul Tulcea împotriva lui Neculai Razem şoferul autobuzului implicat în groaznicul accident de pe 30 septembrie de la Tulcea. Florica Constantinescu ( 44 ani) şi-a pierdut viaţa în cumplitul eveniment în care au pierit şi alte trei colege.
Nu a avansat nicio sumă
Prim-procuroul Parchetului Tulcea, Ionel Scutelnicu a declarat că Gheorghe Constantinescu, soţul Floricăi Constantinescu, moartă în accidentul de pe 30 septembrie, s-a constituit parte civilă în dosarul penal în care este urmărit pentru ucidere din culpă, şoferul autobuzului, Neculai Razem.
„Până la această dată dânsul este singura persoană care s-a constituit parte civilă în acest dosar. Domnul Constantinescu nu a avansat încă o sumă cu care se constituie parte în proces. A spus că mai întâi îşi va face nişte calcule legate de costurile înmormântării, plus alte daune pe care le constituie dânsul pertinente. Depinde cu cât preţuieşte viaţa regretatei sale soţii şi mai ales consecinţele suportate de familie în urma cumplitei dispariţii“, a declarat  procurorul Ionel Scutelnicu.
Povestea accidentului
Un autobuz plin cu femei ce lucrau la fabrica de confecţii Gelco s-a răsturnat joi dimineaţa pe un dig circulabil de la marginea municipiului Tulcea.
Două dintre femei au murit pe loc, alte două la secţia Terapie Intensivă iar alte zece au fost grav rănite, două în stare critică fiind transportate cu elicopterele SMURD la Bucureşti. Alte aproximativ 75 de persoane s-au prezentat la urgenţe cu diverse traumatisme. Cele patru victime se numesc Anişoara Filip (41 ani), Valentina Drăniceanu (45 ani), Florica Constantinescu (44 ani) şi Alexandrina Munteanu (47 ani). Acidentul s-a petrecut la ora 6,20 la doar câteva sute de metri de destinaţie după ce şoferul a tras pe dreapta pentru a da prioritate unei alte maşini. Digul pietruit recent era foarte alunecos după ce plouase toată noaptea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite