Tulcea: Gala laureaților la Renault Racing Days

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri la 18.00 s-a încheiat weekendul de foc de pe aeroportul Delta Dunării din Tulcea. Zeci de participanți au plecat acasă cu premii. Și asta pentru că acest concurs s-a desfășurat pe opt grupe, la care se adaugă cupa Renault și premiile pentru sound.

Ultima zi a celui mai mare eveniment auto al anului a adunat pe aeroportul tulcean mii de spectatori, din Tulcea și din întreaga țară. După desfășurarea finalelor, care au ținut publicul cu sufletul la gură, organizatorii au decernat premiile pentru cei mai valoroși participanți. Au fost acordate zeci de premii, pentru toate categoriile.

Ghiță Pop rămâne campion



Recordul național stabilit de orădeanul Ghiță Pop de 38 de ani (cu Porsche Carrera 997) nu a fost doborât de nimeni. Dar lista doritorilor rămâne deschisă. Poate la alte curse.

A venit din Budapesta să ia premiu și la Tulcea

Dragoș Tănase din București (Audi S3) a condus toată nopatea de la Budapesta la Tulcea. Și asta pentru că sâmbătă a trebuit să își ridice premiul primit la cursele auto organizate în statul vecin. A ajuns la Tulcea duminică dimineață, și a reușit să pună mâna pe locul al doilea la categoria la care a participat.


Igor nu a participat la super-finale

Problemele s-au ținut lanț și pentru Igor Vrabie, unul dintre cei mai cunoscuți piloți de curse. Acesta a anunțat că nu poate participa la super-finale, acuzând probleme la motor. Cu toate acestea, el este dețintorul celui de-al doilea timp în cadrul Renault Racing Days – 10,5 secunde.

Probleme

image
image


După Subaru Impreza care a avut probleme cu diferențialul, ieri a  venit și rândul vedetei să aibă mici probleme. Spoilerul Mitsubishi-ului Lancer a lui Daniel Onoriu a avut de suferit în urma demonstrației de drifting de duminică după – amiază.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite