Tulcea: Fratele gelos din Alba stă după gratii şapte ani pentru omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băiatul stă şapte ani după gratii
Băiatul stă şapte ani după gratii

Nelu Cheltuianu (29 de ani) din satul Alba a fost condamnat la şapte ani de închisoare după ce în toamna anului trecut şi-a omorât fratele din gelozie.

Acesta nu va avea de plătit decât cheltuielile judiciare, de 3300 de lei. Familia nu s-a constituit în parte civilă pentru a cere daune materiale sau morale.
La finalul lunii octombrie, Nelu Cheltuianu şi-a omorât fratele, Florin (40 de ani), din cauza unei femei. Conform celor spuse de procurori, cei doi fraţi au consumat alcool până târziu în noapte, prilej cu care şi-au amintit de toate datoriile şi răfuielile din familie. Motivul altercaţiei dintre cei doi a fost o femeie, pe care victima, Florin Cheltuianu ar fi vrut să o aducă acasă.„Disputa verbală a continuat cu violenţe. Nelu Cheltuianu nu şi-a mai putut stăpâni nervii şi l-a pocnit de mai multe ori în cap pe fratele său cu un par. Este clasica metodă a românilor de a omorî. Victima a decedat la scurt timp din cauza hemoragiei cerebrale“, a declarat procuror Laura Subţirelu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite