Tulcea: Fratele fostului senator Andrei Suhov a fost reţinut în dosarul „2 milioane de ţigarete“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vladimir Suhov (57 de ani) a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Acesta este acuzat că a fost implicat în dosarul în care a fost reţinut în urmă cu o lună de zile şi fiul său, Edis Suhov (23 de ani). Este vorba despre dosarul privind cea mai mare captură de ţigări a poliţiştilor tulceni – 2 milioane de ţigarete Plugaru şi MT.

Întreg dosarul a fost preluat de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Galaţi. După cum spune reprezentanţii DIICOT, Vladimir Suhov a fost reţinut în urmă cu două zile, iar ieri a fost propus Tribunalului Galaţi pentru arest preventiv. Vladimir va sta după gratii timp de 29 de zile, iar lui Edis i-a fost prelungit mandatul de arestare până pe data de 15 noiembrie.
Procurorii gălăţeni refuză să dea date concrete despre reţinerea acestuia până la finalizarea rechizitoriului şi trimiterea lor în judecată. Cert este că Vladimir Suhov este acuzat în acelaşi dosar în care a fost reţinut şi fiul său, Edis, de contrabandă cu ţigări şi constuirea de grup infracţional.
Fiul Edis a fost reţinut pe data de 17 septembrie, iar pe data de 18 septembrie a primit mandat de arestare.
Magistraţii gălăţeni au emis mandate de arest preventiv pentru 29 de zile şi pe numele lui Daniel Marius Coştiug , Claudiu Rizea, Pavel Dumitru Lisov şi Daniel Mihai Urcan în acelaşi dosar.
Inculpaţii au solicitat, prin avocaţi, ca toţi cei cinci să fie cercetaţi în stare de libertate, cu obligarea de a nu părăsi localitatea. Instanţa a respins aceste cereri ca nefondate.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite