Tulcea: Florării deschise în prima zi de Paște

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la prima oră florarii au ajuns în piețe sau în spațiile special amenajate. Este o zi plină pentru ei, așa că nu ar fi putut rata ocazia unui astfel de zile speciale. Încă de la ora 9.00 la flărăriile din oraș clienții deja făceau cozi.

Este una dintre cele mai „pline“ zile pentru ei, astfel că au ajuns în piețe chiar și de la 7.00 dimineață. Toată lumea care merge în vizită la cineva nu va rata ocazia să cumpere și câte o floare pentru femeile caselor gazde.
„Prețurile sunt destul de mari, dar nu are sens să cumpărăm înainte de Paște. Le vrem proaspete, așa că mai bine scotem 10 lei în plus din buzunar, dar să avem flori cu adevărat frumoase“, spune Ionuț (27 de ani), unul dintre clienții care au ajuns încă de dimineață la coadă la flori.
Comercianții spun că vânzările nu merg prea de bine în zilele obișnuite, dar o astfel de zi de sărbătoare compensează pierderile din alte perioade. „Toată lumea ia o floare, măcar, dacă nu un buchet atunci când merge la masa de Paște. Pentru mame, pentru surori, pentru nași sau alte rude“, spune Florica, una dintre florăresele din zona Egreta.
Așadar, tulcenii care încă nu au plecat în vizitele oficiale nu au motive de îngrijore: florării deschise vor găsi la tot pasul. Prețurile variază între 2 lei (firul de lalea) și 30 de lei (un buchet de trandafiri sau de miniroze).

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite