Tulcea: Femeie de 36 de ani, prinsă furând tortellini din Penny

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihaela Manolache (36 de ani) a fost prinsă de agentul de pază că fura produse alimentare din magazinul Penny de pe strada 1848. Şefa de magazin a chemat poliţia, iar acum femeia se poate alege cu dosar penal pentru pofta ce a împins-o să dosească produsele

Se întâmpla ieri după amiază, la orele 16.10. Mihaela Manolache şi-a îndesat în geantă două pungi de tortellini cu brânză. A fost observată de agentul de pază care era ieri pe tură, care a sesizat conducerea şi poliţia.
„Femeia a încercat să fure alimente – tortellini. Am anunţat poliţia şi nu ne-a mai interesat nici explicaţiile, nici nimic“, spune Florin Babuşcă, şeful secţiei.
Acesta a mai precizat că în ultima perioadă numărul furturilor a mai crescut. Hoţii preferă produsele scumpe, de cele mai multe ori deodorante, parfumuri. Dar au existat şi cazuri în care oamenii au furat puiul de pe raft.
„Echipa s-a deplasat la faţa locului unde a fost identificată numita M. Mihaela, în vârstă de 36 ani, din municipiul Tulcea. A fost invitată şi condusă la sediul Inspectoatului de Poliţie Tulcea, unde au fost întocmite actele premergătoare începerii urmării penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt. Actele întocmite au fost predate echipei operative din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea pentru continuarea cercetărilor“, spune maior Liviu Stoica, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite