Tulcea: Familiile din Ceatalchioi nu fac sărbătorilor în casă nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cort cu încălzire centrală la bec
Cort cu încălzire centrală la bec

Din cauza întârzierilor în aducerea materialelor de construcţii dar şi din cauza lipsei mâinii de lucru, doar patru case au fost refăcute din cele 107 distruse de inundaţiile din vară

În aceste condiţii, nicio familie afectată de inundaţii nu va putea să intre în casă nouă de sărbători. Din totalul de 107 locuinţe distruse, patru a u fost finalizate dar nu permit încă locuirea lor, iar 72 se află în diverse stadii de execuţie. Dintre acestea 32 sunt la stadiul de fundaţie, 21 sunt la zidărie iar la 19 lucrările au ajuns la acoperiş.
„Din cauze care ţin de responsabilitatea familiilor în cauză, la 31 de case nici nu s-au început lucrările. Am avut întârzieri în primirea materialelor de construcţii (nisip, balast, cherestea). Dacă în aceste zile a fost adus tot balastul şi nisipul, cheresteaua a fost adusă doar jumătate din necesar.

Pe de altă parte, foarte puţini au fost cei care au răspuns apelului nostru pentru a da o mână de ajutor la executarea lucrărilor. Sperăm ca până în primăvară să fie finalizate toate casele, astfel ca toată lumea să intre în acelaşi timp în casă nou“, a declarat prefectul Vasile Gudu.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite