Tulcea: Familia şi autorităţile îl caută în continuare pe turistul dispărut ieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul este căutat în continuare
Bărbatul este căutat în continuare

Rudele şi apropiaţii au ajuns deja la Crişan, acolo unde, împreună cu autorităţile, îl caută pe Constantin Rădoacă (41 de ani), dispărut ieri dimineaţă în apele Dunării în zona Crişan

Au trecut mai bine de 24 de ore de la tragicul accident în care Constantin Rădoacă din Ţicleni a dispărut sub pontonul de la Crişan şi nu a mai fost de găsit. La Crişan au ajuns deja rudele şi apropiaţii care, împreună cu autorităţile, dar şi cu localnici din zonă, caută în continuare.
„Am 30 de ani în meseria aceasta. Pe vremea asta îl duc curenţii extrem de departe. Câteva mile tot l-au dus. Cel mai probabil o să iasă pe la Sulina. Noi facem eforturi, însă, şi am strâns toată forţa umană pentru a-l găsi pe tânărul dispărut ieri dimineaţă“, spune Ştefan Grigore, şeful Poliţiei Transporturi Tulcea.
Prietenii sunt tot la Crişan 
În barcă se mai aflau, alături de Constantin Rădoacă, alţi patru prieteni ai gorjeanului. Florin Rădoi (38 de ani) din Târgu Jiu, Andrei Cristian Stănoiu (38 de ani) din Ţicleni, Flavius Stăunescu (38 de ani) din Ţicleni, Dumitru Pârvu (45 de ani) din Ţicleni. Cu toţii caută acum corpul prietenului lui care s-a bucurat, la finalul săptămânii, de ultima partidă de pescuit din viaţa sa.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite