Tulcea: Expoziţie de pictură neo-woo la Centrul Eco – Turistic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Numeroşi copii au fost prezenţi la deschiderea expoziţiei
Numeroşi copii au fost prezenţi la deschiderea expoziţiei

Vernisajul expoziţiei a avut loc în cursul zilei de astăzi, de la orele 12.00, la Centrul Eco – Turistic Delta Dunării din strada 14 noiembrie a municipiului. Expoziţia cuprinde 58 de piese de artă

Expoziţia este organizată de Consiliul Judeţean Tulcea, în colaborare cu Institutul de Cercetări Eco- Muzeale Tulcea şi Academia de Pictură Tradiţională Chineză din Suzhou. Evenimentul are loc în oraşele europene înfrăţite cu municipalitatea chineză Suzhou. Tulcenii pot admira 58 de piese deţinute de Academia de Pictură Tradiţională Chineză din Suzhou .
Expoziţia este deschisă publicului larg în perioada 3 - 7 noiembrie 2010, persoanele interesate având posibilitatea de a o viziona gratuit.

Judeţul Tulcea şi Guvernul Municipalităţii Suzhou din Republica Populară Chineză au stabilit relaţii de înfrăţire, prin protocolul semnat la data de 20 septembrie 1995, în baza căruia cele două unităţi administrativ teritoriale au convenit să întărească schimburile reciproce şi prietenia dintre cele două popoare, prin promovarea în comun a schimburilor economice şi comerciale şi prin dezvoltarea relaţiilor de cooperare în domeniile ştiinţă, tehnologie, cultură, sport, sănătate şi învăţământ.

Municipalitatea Suzhou este înfrăţită, astăzi, cu 14 ţări, fiind în curs de înfrăţire şi cu alte oraşe. Tot anul acesta s-au aniversat 30 de ani de la prima înfrăţire a oraşului Suzhou cu oraşul Veneţia (Italia), eveniment la care au participat 180 de oficialităţi din întreaga lume printre care și reprezentanți ai Consiliului Județean Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite