FOTO Tulcea: Expoziție de fotografie la Teatrul Jean Bart

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Expoziție Digital 3
Expoziție Digital 3

Astăzi a avut loc vernisajul expoziției „Digital 3“ care conține lucrări ale unor cunoscuți iubitori ai acestei arte: Petru Șolcă, Andrei Nichita și Costi Adămiță. Expoziția este deschisă până pe 25 iunie, la etajul doi al teatrului.

Pasiunea pentru fotografie și dorința de a dezvălui și împărtăși frumosul din ceea ce ne înconjoară, de a încerca prin cadrele surprinse să arătăm tuturor că lumea în care trăim poate fi descrisă vizual într-un mod inedit, ne dau șansa de a expune câteva din fotografiile noastre în cadrul expoziției Digital 3 în perioada 11-25 Iunie 2011, la Teatrul Jean Bart, spun organizatorii.

Expozanții in fața publicului

Digital 3 reprezintă pentru expozanții tulceni Petru Șolcă, Andrei Nichita și Costi Adămiță un prilej de a prezenta publicului  lumea văzută prin obiective: stări sufletești, locuri vizitate și port tradițional; toate acestea sunt lângă noi, ne înconjoară, dar timpul nu ne este întotdeauna suficient pentru a le observa.

image

„Pentru mine fotografia înseamnă mai mult natură. Sper să vă regăsiți în anumite fotografii din expoziție“, a spus Andrei Nichita. „Pasiunea pentru fotografie în cazul meu a fost una ascunsă până nu demult, dar a explodat. Îmi place să fotografiez oamenii, chiar când ei nu știu“, spune Costi Adămiță.

image

„Pasiune apentru fotografie mă devorează atât interior cât și exterior de foarte mult timp. Prin lucrările mele vreu să aduc bucurie în sufletul privitorilor“, a declarat la vernisaj profesorul Petru Șolcă.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite