Tulcea: Executări silite pentru sănătate plătită cu bani din portofel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tulcenii se înghesuie la ghişee să scape de penalităţi
Tulcenii se înghesuie la ghişee să scape de penalităţi

După prigoana băncilor care-şi scot hingherii la recuperat de bani, vine jupuiala din partea instituţiilor statului. Casa de Asigurări de Sănătate Tulcea a pus în executare peste 1000 de somaţii de plată pentru persoane fizice debitoare

Plătim sănătatea, dar cu ce preţ?

Aceasta este întrebarea retorică pe care şi-o pun mulţi tulcenii cărora le-a venit ţidula acasă. Nu aşteaptă neapărat un răspuns şi chiar dacă cineva le-ar mai explica o dată, oricum au de plătit.

„Credeţi că noi dacă plătim acum asigurările sau cum se numesc ele, primim ceva în plus? Ne dă cineva mai mult? Dacă te duci la spital, până nu dai bani de la doctor până la infirmieră, nimeni nu te bagă în seamă. Dar trebuie să plăteşti şi la stat că aşa vrea nu ştim cine, guvernu sau alţii. Să plătim la stat nişte dări, dar cu ce preţ? Adică vreau să întreb care sunt preţurile din spital?“, ne spune Ruxandra Dumitru (50  de ani).
Cu portărelul la uşă şi fără porc în coteţ

 Ca Ruxandra Dumitru mai sunt şi alţi tulceni veniţi în număr mare să-şi achite dările la Casa de Asigurări, mai de voie, mai de nevoie. Unii au  restanţe de mii de lei, alţii de doar câteva sute sau zeci de lei. Până la urmă toată lumea e bună de plată şi, evident, executată silit dacă nu se conformează.

Citiţi amănunte în ediţia tipărită a cotidianului Adevărul de Seară!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite