Tulcea: Duţoiu a mai pierdut un proces. Fostul primar din Horia, condamnat la doi ani cu suspendare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu câteva zile Tribunalul Tulcea a respins ca nefondat apelul declarat de Adrian Duţoiu, fost primar al comunei Horia.

Tribunalul a păstrat condamnarea de doi de cu suspendare pe care o primise Duţoiu în luna octombrie a anului trecut de la Judecătoria Tulcea. Are două condamnări care, contopite, dau doi ani de închisoare cu suspendare. Fostul primar, condamnat pentru abuz în serviciu, va fi pus sub supraveghere timp de patru ani (începând cu data de 29 octombrie 2009).
Duţoiu are o pedeapsă de un an şi jumătate de închisoare din cauza unor  nereguli privind o licitaţie publică. De asemenea, el a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru că a folosit bani atraşi de la Uniunea Europeană în interes personal.
Fostul primar a pierdut şi procesul cu Prefectura Tulcea, cel în care contesta ordinul de demitere. Prefectul Vasile Gudu a solicitat de la conducerea Executivului naţional un calendar pentru organizarea de alegeri în comuna Horia, care vor avea loc la începutul lunii aprilie. Până atunci şeful primăriei este Marian Taifas, viceprimar.
 


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite