Tulcea: Dosar penal pentru 60 de kilograme de caras

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, frontieriştii de la Isaccea au depistat două persoane care transportau 60 de kilograme de peşte, fără a deţine documentele  prevăzute de legislaţia în vigoare.

Poliţiştii de frontieră au depistat, pe raza localităţii Văcăreni, două persoane  în vârstă de 38 de ani, respectiv 61 de ani, domiciliate pe raza judeţului Tulcea, care transportau, cu un autoturism marca Dacia, 60 de kilograme de peşte proaspăt din specia caras, care nu au putut fi justificate cu documente prevăzute de legislaţia în vigoare.
„Cei în cauză  au declarat că au cumpărat peştele de la persoane necunoscute de pe raza localităţii Văcăreni, pentru consumul propriu. Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, iar celor două persoane le-au fost întocmite actele premergătoare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi transport peşte fără documente legale“, spune Natalia Agighioleanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Tulcea.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite