Tulcea: Doi tineri din Chilia Veche, prinşi cu porcul mistreţ în căruţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Chilia au depistat, în zona numită „Staţia Batag“, două persoane care au vânat ilegal un porc mistreţ cu ajutorul unui laţ confecţionat din sârmă. Cei doi tineri, de 21, respectiv 23 de ani, ambii din Chilia Veche transportau cu un atelaj hipo mai mulţi saci din rafie care conţineau carne de porc mistreţ.

Asupra tinerilor au mai fost descoperite un laţ de vânătoare confecţionat din sârmă şi un topor. În urma cercetărilor efectuate şi a declaraţiilor celor în cauză s-a stabilit că aceştia au braconat, ieri seară, un porc mistreţ cu ajutorul unui laţ confecţionat din sârmă, după care l-au tranşat cu un topor.
Celor doi tineri le-au fost întocmite actele premergătoare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vânătoare fără permis şi autorizaţie legală, respectiv vânătoarea în afara perioadelor legale la specia respectivă.
„Carnea de porc mistreţ a fost predată de poliţiştii de frontieră reprezentanţilor Direcţiei Sanitar Veterinare Tulcea în vederea efectuării unei expertize de specialitate, iar laţul din sârmă şi toporul au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor şi depuse la Camera de Corpuri Delicte a Poliţiei de Frontieră Tulcea“, spune Natalia Agighioleanu, purtător de cuvânt.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite