Tulcea: Doi tineri au fost prinşi furând din podgoria Sarica Niculiţel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Caicov (24 de ani) şi George Şarharoschi (21 de ani), ambii din Isaccea, aveau la ei 8 saci de struguri aligote, pe care îi transportau într-o căruţă. Au încercat să fure de la Sarica, iar acum s-ar putea alege cu dosare penale pentru furt calificat

Cei doi tineri furaseră din podgoria renumitei Sarica nici mai mult nici mai puţin de 280 de kilograme de struguri categoria aligote. Au fost prinşi de jandarmi astăzi, în zona Staţiei Izolare Conductă, având asupra lor opt saci de rafie de culoare albă, cu struguri, sustraşi din podgorie.

„Astăzi, o echipă din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil a Inspectoratului  de Jandarmi Judeţean Tulcea,  în timp ce executa o acţiune punctuală privind prevenirea şi combaterea furturilor de produse agricole pe raza localităţii Niculiţel – Isaccea cu autoturismul din dotarea unităţii au surprins,  pe raza localităţii Isaccea, în podgoria aparţinând S.C. Viticola Sarica Niculiţel, două persoane de sex masculin cu un atelaj hipo, având asupra loc opt saci de rafie cu struguri“, a declarat maior Liviu Stoica, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea.
La faţa locului  s-a deplasat echipa operativă din cadrul Compartimentului Prevenire şi Combatere a Criminalităţii, pentru continuarea verificărilor.
Cantitatea de struguri în valoare de 280 lei, a fost predată pe bază de proces verbal la S.C. Sarica Niculiţel.
Actele procedurale urmează a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.


image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite