Tulcea: Un poliţist, la un pas de a sfârşi cu gâtul tăiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În evidenţele Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea a fost înregistrată cauza privind pe Dima Tani din Tulcea, faţă de care se efectuează cercetări pentru comiterea mai multor infracţiuni printre care violare de domiciliu, ameninţare, loviri şi ultraj.

În cauză a fost începută urmărirea penală faţă de  Dima Tani pentru comiterea infracţiunilor reţinute în sarcina acestuia de către procurorii tulceni.

 „S-a reţinut în sarcina inculpatului că în noaptea de 24 spre 25 octombrie, în jurul orei 4.00, numiţii  Dima Tani, Dima Valentin şi Dima Ion au pătruns forţat într-un imobil de pe strada Urzicii. Dima Valentin şi Dima Ion erau înarmaţi cu câte un  levier, iar Dima Tani avea o sticlă de whisky şi o sticlă de bere. Toţi trei au început să îi lovească pe proprietarii imobilului şi în acelaşi timp strigau că îi vor ucide. La sosirea organelor de poliţie, Dima Tani a fost somat de către poliţişti să lase jos sticlele de băutură şi să înceteze comportamentul agresiv.  Dima Tani  nu a dat curs somaţiei poliţiştilor  şi l-a lovit în aceste împrejurări cu pumnul pe unul dintre poliţişti, iar după aceea, cu ciobul  provenit de la sticla de bere pe care o spărsese de perete, a încercat  să  îl lovească şi pe celălalt “,declară purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, procurorul Dan Stepanencu.

 Ulterior, inculpatul Dima Tani, fost  imobilizat de organele de poliţie şi reţinut pentru cercetări. Întrucât inculpatul prezenta un grad ridicat de pericol social, astăzi Judecătoria a emis un mandat de arestare pe o durată de 29 de zile. 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite