Tulcea: Doi bărbaţi au căzut în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară, Serviciul Judeţean de Ambulanţă a fost solicitat la Măcin, la intervale orare apropiate, pentru a acorda primul ajutor unor bărbaţi ce au căzut în cap.Aceştia au suferit traumatisme craniene.

Doi bărbaţi din zona Măcin au suferit aseară traumatisme craniene severe după ce au căzut de la înălţime.Potrivit declaraţiei doctorului Dumitru Vâlcu,şeful Serviciului de Ambulanţă Tulcea, ambii pacienţi au suferit traumatisme craniene.
„Prima solicitare a fost în jurul orei 19.00, iar la un interval de timp scurt, am avut o intervenţie similară.Pe scurt, este vorba de doi bărbaţi, de 48, respectiv 50 de ani care s-au dezechilibrat şi au căzut în cap.Primul a căzut de pe o căpiţă de fân, iar al doilea de pe acoperişul unei anexe gospodăreşti.“, a precizat doctorul Vâlcu.
Ambii pacienţi au fost trimişi la Spitalul Judeţean Galaţi, aseară în jurul orei 23.00, pentru investigaţii şi tratament. Doctorul Dumitru Vâlcu a afirmat că pacienţii căzuţi în cap sunt în afara oricărui pericol,însă este posibil să rămână cu sechele.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite