Tulcea: Distrugătorii Pub Inside, judecaţi în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorii actelor de vandalism din noaptea de 26 august de la Pub Inside Tulcea sunt liberi. Judecătorii tulceni au respins ca nefondată  cererea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea.

Instanţa Judecătoriei Tulcea a respins ca nefondată cererea de arestare preventivă a autorilor actelor de vandalism de la Pub Inside petrecute în noaptea de 26 august.
 Mihai Biţu, Andrei Panfil, Leonard Cristea, Eugen Reva şi Eugen Darie sunt cercetaţi în stare de libertate pentru ultraj împotriva bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice, distrugere şi vătămare corporală din culpă.
 Judecătorul Andrei Iordan, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Tulcea a declarat că instanţa  a respins propunerea de arest preventiv  întrucât procurorii nu au demonstrat  pericolul public concret prezentat de cei cinci autori.
 „În acest dosar parte vătămată este Ilie Mega, care a fost lovit cu o sticlă în zona feţei. Darie, Cristea şi Reva au fost încadraţi la ultraj contra bunelor moravuri. Biţu este acuzat de lovituri şi vătămare corporală. Parchetul a formulat recurs la instanţa superioară“, a declarat Judecătorul Andrei Iordan.
Evenimentul
În noaptea de 26 august la clubul Pub Inside din Tulcea un grup  de tineri  a încins o bătaie aprigă. După consumarea războiului între taberele adverse, barul a fost aproape distrus. Pe lângă mobilier, autorii au distrus  aparatură audio, inclusiv stocurile cu băuturi alcoolice şi răcoritoare. Clubul  a fost închis. Pagubele sunt mari, spun administratorii, în aceste condiţii fiind imposibilă continuarea activităţii.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite