Tulcea: Distracţie în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii pot găsi variate soluţii de distracţie pentru acest sfârşit de săptămână. Iată ce poţi face în acest weekend în Tulcea

Concurs de tenis de masă la Regnum
Evenimentul are loc sâmbătă, de la orele 11.00. Concursul durează una sau două zile, în funcţie de numărul de participanţi. Sâmbătă se vor juca meciurile din faza grupelor, iar a doua zi, duminică, 31 octombrie 2010, se vor juca meciurile din fazele superioare. Dacă timpul permite se vor juca toate meciurile într-o singură zi. Participanţii plătesc 15 lei taxa de înscriere, iar privitorii se pot distra gratuit.
Stand up comedy la Mall
Astăzi, de la orele 19.00, la Coral Plaza Mall din Tulcea puteţi urmări un spectacol de stand-up.  Show-ul este oferit de cunoscutul Micutzu şi va avea loc la etajul al doilea al Mall-ului, în sla cinema. Preţul unui bilet de intrare este de 16 lei.
Filme ruseşti la Centrul Multietnic
În această seară încep manifestările zilelor culturii ruse la Tulcea. Deschiderea evenimentului va avea local ora 17.00, la Centrul Cultural Multietnic din strada Victoriei. Unul dintre elementele de noutate este proiecţia de filme cunoscute precum „Drama la vânătoare“, „Unchiul Vanea“, „Zvăpăiata“, ecranizări după opere semnate A.P. Cehov. În aceste zile se poate admira pe holurile centrului expoziţia de fotografie „Ruşii lipoveni tulceni în fotografii de epocă“.
Micul ecologist, concurs pentru copiii tulceni
De săptămâna trecută şi până la începutul săptămânii viitoare  copiii  se pot întrece în competiţia organizată de AquaServ şi Institutul de Cercetări Eco – Muzeale din Tulcea. 
Sunt aşteptaţi elevi de clasele a III-a, a patra şi a  cincea. Formularele se pot ridica de la sediul celor doi organizatori şi se deopun, completate, în acelaşi loc. Premierea va avea loc pe data de 10 decembrie, într-un acdru festiv.
Expoziţie de instrumente muzicale la Muzeul de Ară Populară
Expoziţia este disponibilă până la finalul acestei săptămâni. Doar astăzi şi mâine mai puteţi vedea instrumentele muzicale utilizate în lumea satului românesc, cât si instrumente din India, Egipt, Africa de Sud, China, Japonia (colecţia profesorului Monica Buhai).


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite