Tulcea: Descinderi în tot judeţul în căutarea hoţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagini de la acţiunea din acest weekend
Imagini de la acţiunea din acest weekend

Poliţişti şi jandarmi au acţionat în acest weekend pentru depistarea hoţilor căutaţi pe raza judeţului Tulcea. Şapte suspecţi au fost reţinuţi. Poliţia a reuşit recuperarea parţială a prejudiciului

Sâmbătă au fost prinşi patru tineri din Baia, cu vârste între 22 şi 27 de ani, suspecţi de futuri din autoturisme. La percheziţii au fost găsite radio-cd-urile furate. „Întrucât faptele au fost comise ziua în autoturisme neasigurate revenim cu recomandarea către conducătorii auto să îşi asigure autovehiculul de fiecare dată când îl părăsesc, chiar dacă o fac pentru o perioadă scurtă de timp (câteva minute)“, spune Daniela Condrea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.
Tot sâmbătă, la Pardina, au fost depistaţi doi tineri, unul de 17 ani, altul de 28 de ani, suspectaţi de furt din maşină, respectiv furt de păsări. Prejudiciul nu a fost recuperat.
La Chilia Veche poliţiştii l-au identificat pe minorul de 16 ani, suspect în cazul a trei furturi din locuinţă ce au avut loc pe raza comunei. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 60%.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite