Tulcea: Delta şi Farul, egale în derby-ul Dobrogei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meciul s-a încheiat la egalitate
Meciul s-a încheiat la egalitate

Tulcenii au remizat cu vecinii constănţeni pe teren propriu, scor 2-2, în cadrul etapei cu numărul 13 din Liga a doua la fotbal.

Gazdele au dat impresia că vor face scor cu o echipă constanţeană debusolată de lipsa banilor, echipă ce riscă să fie neprogramată din cauza datoriilor. Delta a deschis scorul în minutul 23 prin atacantul Răzvan Radu, care a înscris din mijlocul careului cu un şut sec. Peste doar zece minute gazdele şi-au dublat avantajul prin acelaşi Radu, care a şutat formidabil la vinclu de la circa 20 de metri lateral. Fără să joace nimic fotbaliştii constănţeni au redus din diferenţă la o fază fixă, după un gol din apropierea porţii marcat de Hurdubei în minutul 37.
După pauză jocul a fost static, fără faze de poartă, tulcenii încercînd să conserve rezultatul iar constănţenii neavând faze periculoase.Sectatorii semiadormiţi s-au trezit pe finalul meciului, mai puţin apărarea tulceană, la o altă fază fixă.În minutul 84 după un corner Barbu a reluat cu capul în plasă de la şase metri şi meciul s-a terminat cu scorul de 2-2.



Din nou au fost probleme cu galeria oaspeţilor, circa 30 de constanţeni care au introdus pe stadion, la fel ca si galeria gazdelor de altfel, petarde şi fumigene, fără să fie deranjaţi de firma de pază care asigură ordinea pe stadion pe bani publici.
După această rundă Delta Tulcea se află pe locul 6 în clasament cu 18 puncte, cu două poziţii peste echipa Farul.

Scandal la meci
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite