Tulcea: Delta învinge spectaculos Dinamo II: 4-3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Delta Tulcea a reuşit astăzi o nouă victorie pe teren propriu după un meci extrem de disputat, împotriva echipei bucureştene Dinamo II.

Formaţia tulceană a început bine partida reuşind încă din minutul 15 deschiderea scorului: Daniel Florea a reluat imparabil cu capul din 6 metri. Cinci minute mai târziu, Peteleu scapă singur cu portarul dinamovist şi îl execută din opt metri, reuşind să ridice scorul la 2-0. În minutul 38, oaspeţii reuşesc să reducă din diferenţă în urma unei lovituri libere executate de Stănescu. Vajda a încercat să respingă, dar a trimis în propria poartă.

După pauză, pe parcursul a zece minute, tulcenii continuă spectacolul. În minutul 66, Ciobanu a driblat tot în cale şi a reuşit să ridice scorul la 3-1, pentru ca în minutul 71, Neagu să majoreze diferenţa cu un şut puternic de la opt metri, fără preluare.

Bucureştenii îşi revin pe final şi reuşesc să reducă de două ori diferenţa în minutele 80, când Georgian Păun şutează puternic de la 12 metri (4-2) şi 89, când Ioniţă reuşeşte să reducă diferenţa la un singur gol. Acesta a fost de altfel şi scorul final consfinţit de fluierul arbitrului constănţean Dragoş Teodor, Delta Tulcea învingând la limită: 4-3. 

În urma acestei victorii, Delta Tulcea reuşeşte să urce pe a patra poziţie a clasamentului primei serii din liga secundă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite