Tulcea: Delta Dunării, pe YouTube şi Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Delta Dunării
Delta Dunării

Acestea sunt doar două dintre soluţiile de comunicare alese de partenerii în proiectul Danube Parks, care îşi propune dezvoltarea şi implementarea de strategii transnaţionale pentru conservarea patrimoniului natural al Dunării

Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării a început implementarea acestui proiect în toamna anului 2009 şi va continua investiţiile până în anul 2012. Factori de decizie din opt state sunt implicate în acest proiect care îşi propune păstrarea frumuseţilor Deltei.
Proiectul a obţinut finanţare prin Programul de Cooperare Transnaţională Europa de Sud-Est (SEE) care, pe 10 noiembrie 2010 la Budapesta, a organizat prin Secretariatul Tehnic Comun o întâlnire dedicată comunicării în cadrul proiectelor aflate în implementare. Danube Parks s-a numărat printre cele patru proiecte invitate să-şi prezinte realizările în domeniul comunicării.
„Proiectul a fost evidenţiat ca exemplu de bune practici prin două menţionări: o dată pentru folosirea unor instrumente inovatoare de comunicare, cum ar fi Facebook şi YouTube, şi a doua oară pentru calitatea site-ului http://www.danubeparks.org/“, spune Liliana Ivancenco, din cadrul ARBDD.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite