Tulcea: DJ Sava şi Raluca au făcut atmosferă la Balul Bobocilor de la Moisil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
DJ Sava
DJ Sava

Sute de elevi de toate vârstele au participat ieri la cel mai mare eveniment al anului pentru elevii de la Liceul Teoretic Grigore Moisil din Tulcea. Balul Bobocilor a fost organizat în clubul Rollion. Petrecerea a fost una pe cinste, iar tinerii „boboci“ au fost întâmpinaţi cum se cuvine în rândul moisiliştilor.

Tema petrecerii de ieri a fost „extravaganţa“, în toate formele ei, adaptate vârstei de liceu. Concursuri, spectacole, dans modern, probe complicate, dar şi o adevărată paradă a rochiilor de seară. Cam aşa s-ar putea descrie ceea ce s-a întâmplat ieri seară în clubul Rollion.



De la ora 20.00, elevii şi profesorii au cântat şi au dansat alături de Raluca, şi asta pentru că invitaţii speciali ai serii de ieri au fost DJ Sava şi Raluca (cei care au adus iubitorilor de cluburi melodia „I like the trumpet“), cei care au făcut ringul de dans neîncăpător pentru toţi elevii plini de viaţă şi cu poftă de distracţie.



„Cred că a ieşit ceva cu adevărat frumos. Participarea a fost peste aşteptările noastre, şi sper că bobocii care abia au păşit pragul liceului nostru au simţit că îi primim cu braţele deschise. A fost un moment în care barierele între profesori şi elevi s-au şters, şi cu toţii au simţit că nu mai e alt liceu ca Moisilul“, spune Dan Cristian Munteanu (18 ani), gâscan cu acte în regulă, prezentator al spectacolului de ieri. Alături de el a moderat concursul de frumuseţe Andra Vasile, şi ea „veterană“ a liceului.



Frumoasa balului a fost Oana Nechiforov (15 ani), care spune că nu se aştepta ca ea să fie cea aleasă miss în această primă competiţei de frumuseţe la care a participat. Cel mai frumos boboc a fost ales Dumitru Nicea (15 ani), de acum încolo idolul fetelor de la Moisil. 


Raluca şi dansatoarele
Copiii s-au simţit extraordinar
Concurenţii la miss
Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite