Tulcea: Cursuri gratuite de fotografie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cursurile de fotografie vor dura o săptămână
Cursurile de fotografie vor dura o săptămână

George Manolache şi Radu Borzea, în partneriat cu Institutul de Cercetări Eco Muzeale organizează cursuri foto, atât practice, cât şi teoretice pentru persoanele pasionate de fotografie. Toate cursurile sunt absolute gratuite

Tulcea Foto Class II începe pe data de 12 decembrie şi durează până pe 20 decembrie. Data limită a înscrierilor este prima zi a cursurilor. Oricine pasionat foto se poate înscrie, trimiţând un e-mail pe adresa : cursuri@fotografescu.ro în care trebuie specificat numele, un număr de telefon şi modelul de aparat foto cu care va participa.
Fiecare participant va veni cu aparatul foto pe care-l deţine (sau daca nu are, îl poate împrumuta de la un prieten). Sunt excluse telefoanele cu cameră foto, indiferent de performanţa acestora. Numărul de participanti este limitat la 40 de locuri.
Cursurile vor începe la ora 18:00 cu 30 de minute de teorie, în care se va discuta despre tematica acelei zile. După partea teoretică, va urma partea practică, susţinută în funcţie de tematica zilei. Cursurile se vor susţine într-o sală a  Muzeului de Istorie şi Arheologie Tulcea, situat în Parcul Monumentului. Cursurile ţin 2 ore pe zi.
Program de desfasurare:
12 decembrie: Prima întâlnire – toată lumea face cunoştinţă (atât între colegi, cât şi cu fotografia). Se predau noţiuni de bază.
13 decembrie: Fotografia de Produs
14 decembrie – Iniţiere Fotografie de studio cu lumini controlate
15 decembrie – Fotografie de studio cu lumini controlate şi model.
16 decembrie – Iniţiere Fotografie de Eveniment
17 decembrie -Fotografie eveniment – Fotografie de interior
18 – 19 decembrie – Trimiterea celor mai bune cadre pentru jurizare.
20 decembrie – Concluzii finale – Premierea cursanţilor.
În zilele de 18 şi 19 Decembrie, cursanţii vor alege cea mai reuşită fotografie realizată în cadrul cursurilor şi o vor trimite la adresa de mail cursuri@fotografescu.ro, urmând ca pe data de 20 decembrie să se aleagă câştigătorii şi să se decerneze premiile.
Participanţii au voie să editeze grafic fotografiile cu care vor participa la concurs. Fotografiile cu exif-ul modificat parţial sau şters nu se vor lua în considerare. Comisia de jurizare va fi alcătuită din George Manolache şi Radu Borzea, iar premiile vor fi înmânate de către reprezentantul unuia dintre sponsori, Deluxe Computers.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite