Tulcea: Cursuri de mail și messenger la Biblioteca Județeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tulcenii care încă nu s-au familiarizat cu poșta electronică și mesageria on line instant o pot face de mâine gratuit. Biblioteca Județeană propune cursuri gratuite de inițiere în folosirea celor două metode de comunicare electronice

În epoca tehnologiei, tulcenii care nu au apucat încă să cunoască tainele e-mailului și ale messengerului pot învăța, absolut gratuit, cum se folosesc aceste două mijloace de comunicare. Foarte cunoscute printre marea majoritate a deținătorilor de computere, mailul și messengerul vor deveni „materii  opționale“ la Biblioteca Județeană „Panait Cerna“ din Tulcea.

„Cursurile au ca public țintă elevii, în special cei care nu au avut posibilitatea până acum să se familiarizeze cu internetul. Dar, de ce să nu o recunoaștem, există și persoane trecute de o anumită vârstă care doresc să învețe comunicarea on line și care nu au avut ocazia să se bucure de un computer“, spune Ovidiu Ghionu, managerul Bibliotecii.
Specialiștii din cadrul Bibliotecii vor preda lecții de instalare și utilizare a messengerului. De asemenea, îi vor învăța pe doritori cum se creează un cont de mail, cum se atașează fișierele și cum se trimite un e-mail.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite