Tulcea: Cumpărături pe ultima sută de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ultimele pregătiri înainte de sărbători
Ultimele pregătiri înainte de sărbători

Supermarketurile tulcene şi-au anunţat deja programul pentru sărbători. Dacă vrei să îţi faci cumpărături chiar în ziua de Crăciun există cel puţin o posibilitate: supermarketul Cronos din municipiu este deschis non stop şi funcţionează după acelaşi program ca în tot timpul anului.

Tulcenii fac cozi la supermarketurile din Tulcea încă de la începutul săptămânii trecute. Proviziile trebuie făcute din timp, astfel că aglomeraţia specifică sărbătorilor de iarnă a început încă de la mijlocul lunii decembrie.
Cu toate acestea, cei care încă nu au reuşit să îşi facă toate cumpărăturile înainte de sărbători, mai au o şansă în Ajun sau chiar în ziua de Crăciun.
Caută cadouri după Crăciun
„Ne-am adaptat programul astfel încât toată lumea să fie mulţumită. În ziua de Crăciun avem închis, dar cei care mai au de cumpărat cadouri pot veni la noi în Ajun, până la ora 19.00, sau a doua zi de Crăciun, de la ora 11.00 până la 19.00.  Avem mulţi clienţi în Ajun, sau chiar a doua zi după Crăciun. Cel mai des tulcenii caută cadouri, mai ales că pe data de 27 decembrie este Sfântul Ştefan“, spune Iulian Ichim, administrator al Coral Mall Plaza.
Mulţi cumpărători, însă, vin la supermarketuri pentru a-şi completa proviziile pentru zilele de sărbătoare.
„Nu sunt printre cei care îşi umplu coşurile cu mâncare pe care să o arunce mai târziu. Noi cumpărăm exact cât avem nevoie, nu ne facem provizii pentru o săptămână. Tot timpul am găsit măcar un magazin deschis chiar şi de Crăciun, aşa că nu văd de ce aş sta la cozi interminabile şi m-aş călca în picioare la supermarketuri încă de azi“, spune Ramona Mihai (31 de ani) din Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite