Tulcea: Cu toporul la discotecă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi fraţi, de 37, respectiv 40 de ani, au venit la petrecerea din Cataloi cu chef de scandal. Ca să fie tacâmul complet, au adus şi un topor ca să bage spaima în interlocutori

În noaptea de 20 spre 21 noiembrie 2010 lucrătorii Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Rural,  împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţan de Jandarmi Tulcea au intervenit pentru aplanarea unui scandal produs în discoteca din localitatea Cataloi, de către C. Stelică de 40 ani şi C. Marian de 37 ani, ambii din localitate care au intrat în discotecă având asupra lor un topor.
„Cei doi au fost conduşi la sediul postului de poliţie şi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj impotriva bunurilor moravuri  şi port ilegal de armă alba în locuri publice“, a declarat Daniela Condrea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.
Nu este singurul caz de acest gen petrecut în judeţ. Tot în acest weekend, un localnic din Pardina, în vârstă de 37 de ani, a fost prins intrând într-un bar din localitate având asupa sa un cuţit cu lama de 19 centimetri.

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite