Tulcea: Haos rutier în ziua fără mașini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de mașini au aglomerat astăzi dimineață intersecțiile municipiului. Cu toate că toată lumea ar fi trebuit să lase mașina acasă, pentru mediu, iată că nu s-a întâmplat așa ceva.

image

Aglomerație, trafic și mulți nervi astăzi dimineață la intersecția de la Peco. Sute de șoferi au stat la cozi infernale pentru a ajunge cât mai repede la muncă. Scenariul este același în fiecare dimineață, dar astăzi, spre deosebire de alte zile, tulcenii ar fi trebuit, în semn de respect pentru mediu, să își lase mașina acasă.



„Ziua fără mașină? Ce-i asta? De când e asta? Nu am auzit niciodată, așa că nu am de gând să-mi las mașina acasă. Lucrez în șantier și locuiesc în C5. Doar nu o să mă pună să merg pe jos tot orașul, ca să salvez mediul!“, spune Iulian Ichim (34 de ani).

image



Data de 22 septembrie încheie „Săptămâna mobilității europene“, care cuprinde o serie de evenimente menite să atragă atenția tulcenilor asupra poluării excesive. Ultima zi din această săptămână este cunoscută din 2002 încoace drept ziua „În oraș fără mașină“. În niciun an, însă, nu s-a resimțit o degajare a traficului în această zi.

image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite