Tulcea: Corpul neînsufleţit al gorjeanului înecat la Crişan a fost găsit azi-noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tragedia a avut loc pe 10 octombrie
Tragedia a avut loc pe 10 octombrie

S-a făcut necropsia, iar cauza decesului este asfixie mecanică prin încec. Turistul care s-a înecat acum două săptămâni la Crişan a fost găsit extrem de aproape de locul în care s-a produs accidentul

Familia a luat deja de la morgă cadavrul lui Constantin Rădoacă (41 de ani) din Ţicleni (Gorj), turistul care s-a înecat la Crişan în urmă cu două săptămâni,  pe data de 10 octombrie 2010.
Cadavrul a fost observat de nişte localnicii, care au anunţat imediat postul de poliţie Crişan. Aceştia au preluat corpul neînsufleţit al lui Constantin Rădoacă şi îl duc spre casă, pentru înmormântare.
„A fost văzut azi noapte la o milă aval de locul producerii accidentului, de localnici din zona Crişan. Aceştia au anunţat poliţia, iar noi l-am transportat la Tulcea, unde i s-a efectuat necropsia. Oficial, cauza morţii este asfixie mecanică prin înec“, a declarat Ştefan Grigore, şeful Poliţiei Transporturi Tulcea.
Accidentul s-a petrecut duminică, pe data de 10 octombrie, chiar lângă pontonul de acostare din Crişan. Din cauza vântului puternic, barca s-a răsturnat. Restul prietenilor lui Constantin, dar şi proprietarul bărcii, Eugen Jicu, au reuşit să se salveze agăţându-se de parâmele de la ponton. Cei cinci veniseră pentru un weekend la pescuit în Delta Dunării.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite