Tulcea: Copil de 9 ani, accidentat grav în timp ce circula pe acostament. Vina aparţine unui şofer beat turtă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copilul a ajuns în stare gravă în Spital, după ce a fost lovit de un şofer brăilean. Acesta, însă, l-a lovit pe copil pentru că încerca să îl evite pe un tulcean beat care nu s-a asigurat atunci când a virat.

R. Gheorghe (57 ani) din Mircea Vodă (comuna Cerna) conducea autoutilitara Nissan pe DN 22 D, în localitatea Mircea Vodă. A efectuat o manevră de virare intenționând să intre într-o curte, dar nu s-a asigurat corespunzător. A. Mitică (50 ani) din Brăila, care conducea  autoturismul Opel Astra din spatele acestuia, în încercarea de a evita coliziunea frontală, a pătruns pe acostamentul din dreapta și a acroșat un minor de 9 ani, din Mircea Vodă, care se deplasa pe acostament. În urma accidentului a rezultat ranirea gravă a minorului care a fost transportat la Spitalul Județean Tulcea.
Şoferul autoutilitarei avea permis de conducere, dar era destul de beat: 0,17 mg/l  alcool pur în aerul expirat.  Şoferul Opelului, cel care l-a lovit pe copil, avea permis de conducere şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite