Tulcea: Consiliul Local stabileşte locurile destinate adunărilor publice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locuri de pichetare, stabilite strict
Locuri de pichetare, stabilite strict

 În şedinţa de vineri consilierii locali vor aproba atât locaţiile în care sunt permise adunările, cât şi cele în care manifestările sunt interzise. Proiectele de hotărâre vin la solicitarea Instituţiei Prefectului, pentru o mai bună mobilizare în ceea ce priveşte asigurarea ordinii publice pe raza municipiului.

În contextul unor proteste din ce în ce mai dese, Ministerul Administraţiei şi Internelor a decis trasarea unor linii clare de demarcaţie între zonele în care se opate picheta şi cele în caer mulţimile nu pot ieşi protesta.

În municipiul Tulcea, locurile destinate adunărilor publice sunt: Piaţa Mircea cel Bătrân, Faleza municipiului (de la Institutuld e Cercetări până la Gilort), în faţa Prefecturii, în faţa Tribunalului, în faţa Direcţiei de Finanţe, în faţa Inspectoratului Teritorial de Muncă, pe stadionul Delta Tulcea, pe stadionul Cosma Zaiţ, la Casa Sindicatelor, la Sala Polivalentă, în parcuri, biserici, principalele artere rutiere.

Sunt interzise adunările în imediata apropiere a Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea, Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Direcţiei de Sănătate Publică, Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Gara CFR, Gara Fluvială, Autogara, Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, în zona Garnizoanei, pe lângă uzina de apă şi pe lângă puţurile de apă.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite