Tulcea: Consiliul Local interzice adunările în jurul şcolilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locuri de pichetare, stabilite strict
Locuri de pichetare, stabilite strict

Amendamentul făcut de consilierul local Cantemir Gafar a trecut cu 19 voturi din 20. Alături de restul locaţiilor în care sunt interzise adunările , Consiliul Local a interzis şi manifestările în jurul unităţilor şcolare

Explicaţia vine de la primarul municipiului, Constantin Hogea, care spune că se ia în calcul o bună desfăşurare a orelor, iar nu faptul că unele sedii de partid sunt situate în imediata apropiere a unor unităţi de învăţământ.
Amendamentul propus  în plenul şedinţei de astăzi a trecut cu majoritate de voturi, astfel că tulcenii nu se vor putea manifesta gălăgios în imediata apropiere a şcolilor (150 de metri în jurul acestor locaţii).
Conform aceluiaşi proiect de hotărâre, sunt interzise adunările în imediata apropiere a Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea, Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Direcţiei de Sănătate Publică, Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Gara CFR, Gara Fluvială, Autogara, Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, în zona Garnizoanei, pe lângă uzina de apă şi pe lângă puţurile de apă.
Citiţi mai multe în Adevărul de Seară de mâine!


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite