Tulcea: Condamnat la patru ani de închisoare, s-a sustras de la executarea pedepsei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrică va sta după gratii în următorii ani
Petrică va sta după gratii în următorii ani

Petrică Ţugui (30 de ani) din Isaccea şi-a primit condamnarea la 14 septembrie 2010. Acuzaţiile – furt şi contrabandă. A fost prins în Ucraina, în timp ce încărca într-o barcă furată ţigări de contrabandă. S-a sustras executării pedepsei,  dar a fost prins şi predat Penitenciarului Tulcea. Timp de aproape patru săptămâni, totuşi, a reuşit să fugă de responsabilitate

Ar fi trebuit să stea după gratii timp de patru ani de zile pentru furt şi contrabandă. A refuzat să se predea oamenilor legii, dar a fost prins.
„La data de 6 octombrie 2010 lucrătorii Serviciului Investigaţii Criminale, împreună cu cei ai Serviciului de Intervenţie Rapidă, ai Poliţiei Oraşului Isaccea şi Postului de Poliţie Nciuliţel au acţionat pe raza localităţilor Isaccea şi Niculiţel  pentru identificarea persoanelor care se sustrag urmăririi penale. Poliţiştii au reuşit depistarea şi reţinerea lui Ţ. Petrică de 30 ani din Isaccea, care posedă mandat de executare a pedepsei închisorii pe o perioadă de 4 ani pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi contrabandă“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea, Daniela Condrea.
Din cei patru ani de zile de încarcerare, Petrică are de executat numai trei ani şi două luni, restul fiind perioadă de arest preventiv (23 august 2009 – 3 septembrie 2010).
„Petrică Ţugui a fost prins în Ucraina, de către forţele de ordine de la ei, că încărca într-o barcă furată ţigări. A primit mandat de arest preventiv, iar acum i s-a dat cu executare pentru că era recidivist. Mai avea la activ furturi şi infracţiuni la regimul piscicol“, a declarat procurorul Severin Ciulei din cadrul DIICOT Tulcea.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite