Tulcea: Condamnat la 9 ani de închisoare după ce și-a tăiat fratele cu toporul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În toamna anului trecut, Dumitru Axente și-a lovit cu toporul fratele, tăindu-i urechea și clavicula. Dumitru este recidivist, după ce și-a omorât concubina în 1998.

Scandalul dintre fraţi s-a consumat în seara zilei de 9 noiembrie 2010 la C.A. Rosetti. Bine băuţi, fraţii Axente s-au luat la harţă şi puţin a lipsit ca fratele Aurel să moară. După ce au băut câteva căni cu vin, la un moment dat când victima Aurel Axente intenţiona să facă mâncare, din spatele său a venit fratele Dumitru care l-a lovit cu ciocanul în cap. Aurel a încercat să scape cu fuga, Dumitru l-a ajuns din urmă, ridicând de această dată asupra fratelui un topor. Nu i-a nimerit capul, dar i-a tăiat urechea lui Aurel, zona gâtului şi clavicula. Grav rănit, Aurel a reuşit să fugă în centrul satului, unde s-a şi prăbuşit. Acolo l-au găsit consătenii zăcând într-o baltă de sânge,  şi au alertat autorităţile. Tocmai la timp cât să fie salvat de medicii de la Spitalul judeţean.

La încadrarea juridică a faptei lui Dumitru Axente procurorii au reţinut şi starea de recidivă, având în vedere că în anul 1998 acesta a fost arestat pentru executarea unei pedepse cu închisoarea de 15 ani pentru omor împotriva concubinei, fiind liberat condiţionat.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite