Tulcea: Compostoare electronice pe autobuzele din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deocamdată se utilizează vechile compostoare
Deocamdată se utilizează vechile compostoare

Conducerea Transport Public spune că din cauza unor întârzieri de livrare din partea furnizorilor, sistemul electronic de taxare pe autobuzele din municipiu va deveni funcţional la sfârşitul lunii

Anunţat pentru luna noiembrie, sistemul de taxare electronică se lasă aşteptat pentru sfârşitul acestei luni sau chiar începutul lunii decembrie. Motivele sunt simple şi specifice economiei româneşti: furnizorul a întârziat cu o echipamentul necesar, nu neapărat din cauza lui ci din cauza faptul că şi el depinde la rândul lui de alţi furnizori.
„În mod sigur, din luna decembrie sistemul va deveni funcţional. O să vedeţi că în curând vor apărea şi în staţiile de autobuz panouri de afişaj pentru a veni în sprijinul călătorilor cu informaţiile necesare privind timpii de aşteptare, traseele“, ne-a declarat directorul Transport Public, Vladimir Şopov.

Noul sistem presupune utilizarea unui validator de bilete care va urmări exact numărul de călătorii efectuate de exemplu de pensionarii care vor beneficia de un card. Folosind o imprimantă termică acesta are o serie de avantaje printre care faptul că va permite trecerea uşoară de la sistemul mecanic la noul sistem deoarece noile bilete pot fi utilizate în paralel şi pentru vechile compostoare până la înlocuirea totală a acestora.

Citiţi amănunte în cotidianul Adevărul de Seară!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite