Tulcea: Cinci ani după gratii pentru că a încercat să omoare un consătean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cinci ani după gratii
Cinci ani după gratii

Vlad Dumitru, din Rachelu, va sta jumătate de deceniu după gratii pentru tentativa de crimă comisă anul trecut. Acesta a încercat să-şi omoare un consătean, iar în inuarie 2010 a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor

După zece luni de procese, Vlad Dumitru şi-a primit ieri sentinţa: cinci ani de închisoare pentru tentativa de omor de anul trecut.

A vrut să îl omoare cu toporul

Vlad Dumitru a intrat în casa lui Mihai Gheorghe, consătean din Rachelu. Uşa era descuiată, aşa că a început să se plimbe pe holurile casei vecinului. S-a întâlnit cu victima şi a înceoput să îi aplice lovituri de topor. L-a lovit în mână. Într-un final, agresorul a fost pus la pământ, iar Mihai Gherorghe a reuşit să fugă în sat şi să alerteze Poliţia.
Mihai Gheorghe  a fost transportat la spitalul din Tulcea unde a fost operat şi i s-a acordat asistenţă medicală. Medicul legist a găsit că acesta prezenta pareză a nervului cubital stâng la un deget şi la mâna stângă, cu deficit de flexie, iar viaţa i-a fost pusă în pericol.

Bani pentru victimă

Tribunalul Tulcea  a mai decis ieri că Vlad Dumitru este bun de plată. Acesta are de achitat o serie de „facturi“ pentru ceea ce a făcut anul trecut: 1.000 de lei daune materiale, 20.000 de lei daune morale pentru Mihai Gheorghe, 2400 de lei pentru Spitalul Judeţean Tulcea, 5.000 de lei cheltuieli judiciare avansate de stat şi 2500 de lei cheltuieli judiciare avansate de partea civilă, Mihai Gheorghe.





Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite