Moarte misterioasă în Delta Dunării!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nici până astăzi nu se ştie cu precizie care a fost cauza morţii bărbatului de 52 de ani dispărut în martie în apele Dunării, în zona localităţii Crişan. Acesta a ieşit la suprafaţă după o lună.

Cucu Chiriţă (52 de ani) a dispărut la data de 28 martie pe braţul Sulina, la Mila Marină 18, în zona localităţii Crişan. Bărbatul era angajat al firmei Danube Trans Smârdan, şi la finalul lunii martie a căzut de pe o gabară în apă şi a fost dat dispărut. La momentul respectiv, oamenii din Crişan spuneau că nu se poate spune cu certitudine că bărbatul s-a înecat şi că este posibil  să fi reuşit să ajungă pe uscat. Pe 21 aprilie cadavrul a ieşit la suprafaţă exact în aceeaşi zonă în care a dispărut. Specialiştii spun că atunci când s-a încălzit vremea cadavrul s-a ridicat la suprafaţă. A fost găsit de nişte marinari din zonă care au alertat forţele de ordine.
Ancheta în cazul morţii bărbatului a ajuns într-un impas. Cu toate că toate probabilităţile spun că bărbatul a căzut de pe gabară şi că vorbim despre un accident de muncă, lucrurile nu sunt extreme de clare: „Nu avem încă o cauză a morţii certă pentru acest bărbat. Medicul legist nu se poate pronunţa dacă a fost sau nu vorba de înec“, spune şeful ITM Tulcea, Izet Ali.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite