Tulcea: Casa Verde revine din iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia pentru Protecţia Mediului anunţă publicul interesat despre startul programului Casa Verde – persoane fizice pentru anul 2011, ce va avea loc la data de 01 iunie 2011.

Programul a fost lansat de către Ministerul Mediului şi Pădurilor , în vederea îmbunătăţirii calităţii aerului, apei şi solului prin reducerea gradului de poluare cauzată de arderea lemnului şi a combustibililor fosili utilizaţi. Scopul programului este de stimulare a utilizării sistemelor care folosesc sursele de energie regenerabilă, nepoluantă prin finanţarea de la Fondul de Mediu.

Programul este destinat persoanelor fizice care îşi au domiciliul pe teritoriul României  şi care îndeplinesc următoarele condiţii: sunt proprietare/copropietare ale imobilului pe/în care se implementează proiectul; nu au obligaţii restante la bugetul de stat, bugetele locale, conform legislaţiei în vigoare; în activitatea desfăşurată anterior începerii proiectului nu au încălcat dispoziţiile legale privind protecţia mediului şi nu sponsorizează activităţi cu efect negativ asupra mediului.

Anul trecut au fost depuse 18.300 dosare din care 14.600 au fost deja analizate şi s-au făcut plăţi în valoare de 20 milioane lei pentru 3.363 de cereri. La nivelul județului 20 de persoane beneficiază de plăți pri Casa Verde.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite