Tulcea: Caravana turismului rural a poposit în Delta Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Delta Dunării
Delta Dunării

Reprezentanţii Agenţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural s-au oprit în localităţile cu cel mai mare potenţial turistic din judeţul Tulcea: Mahmudia, Murighiol, Dunavăţul de Jos şi Dunavăţul de Sus

Scopul urmărit prin proiectul „Investeşte în Oameni“ este acela de a-i convinge pe locuitorii din Delta Dunării că au o posibilitate uriaşă de a-şi dezvolta afaceri proprii în turism.
Organizatorii caravanei au distribuit materiale promoţionale în vederea informării şi conştientizării persoanelor interesate de organizarea unor cursuri de perfecţionare.
„Caravana face parte din seria de activităţi derulate în cadrul proiectului <<Dezvoltare durabilă a resurselor umane pentru turismul rural din România!>>, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Obiectivul general vizează dezvoltarea resurselor umane din zonele rurale, în vederea  accesului şi dezvoltării sustenabile în ocupare, în activităţi non agricole, pe o piaţă a muncii flexibilă şi inclusivă“, spune Silviu Gheorghe, şeful ANTREC Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite