Tulcea: Caravana Adevărul revine în Piaţa Civică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colecţiile Adevărul, din nou la dispoziţia tulcenilor
Colecţiile Adevărul, din nou la dispoziţia tulcenilor

Mâine şi poimâine, caravana se va afla din nou în oraşul nostru, aducând tulcenilor noi apariţii din cadrul colecţiilor Adevărul. Cei interesaţi de lectură îşi pot completa bibliotecile cu numeroase titluri apărute în condiţii grafice excepţionale.

Colecţiile de carte şi filme pot fi cumpărate de la rulota ce străbate ţara, pentru a fi mai aproape de cititorii săi. Caravana „Cărţile Adevărul“ aduce în atenţia tulcenilor lucrările lui Jules Vernes, Colecţia Pictori de Geniu, Marile Muzee ale Lumii, Rahan, colecţia Disney- Prima mea enciclopedie cu Winnie ursuleţul şi prietenii săi şi Sfârşitul Ceauşeştilor.

Cea care a avut succesul major în rândul tulcenilor, respectiv Colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“, este continuată acum de noua colecţie „101 cărţi pe care trebuie să le citeşti într-o viaţă“, din care a apărut deja primul volum „Crimă şi pedeapsă“, de Dostoievski. Nu în ultimul rând, primele apariţii din colecţia Disney vor face deliciul celor mici.

Preţurile variază, fiind acceptabile şi accesibile pentru toţi oamenii care doresc să îşi întregească biblioteca: Jules Verne 12 lei, colecţiile 100 de cărţi şi 101 cărţi - 11 lei, Naţional Geografic 14 lei, Enciclopedia pentru copii 12 lei, colecţia Tom şi Jerry 14 lei, iar colecţiile de filme româneşti variază de la 9 lei până la 12 lei.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite