GALERIE FOTO Tulcea: Candidată bătută înainte de alegeri. Vezi aici cum arată femeia după bătaia încasată!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constanţa Ion, candidat la primăria Horia a fost atacată vineri seara, cand se îndrepta spre locuinţa ei din satul Horia. Femeia a fost dusă la Urgenţe şi externată a doua zi.

Luptă electorală strânsă la primăria Horia. Astăzi sătenii sunt asteptaţi la urne să aleagă între cei trei candidaţi propusi de PSD, PDL si PNL. Candidata  Constanţa Ion (58 de ani), referent la primărie, a ajuns în spital după o bătaie cruntă încasată vineri noaptea.







„Femeia se deplasa spre casa ei de la marginea satului când a fost atacată de la spate. A căzut inconstientă şi apoi a mai fost lovită în repetate rânduri. Când s-a trezit a reuşit să se târască până la un vecin care a sunat la 112. A depus plângere la poliţie, aşteptăm ca organele statului să îşi facă treaba“, spune Horia Teodorescu, presedintele partidului.







Reprezentanţii Poliţiei au declarat că au primit plângerea femeii şi efectuează cercetări pentru a stabili identitatea celor care au recurs la un astfel de gest.




„Sunt sigură că nu se va găsi niciodată făptaşul. Toată campania am fost hărţuita, agresată verbal. Inclusiv ieri, cand am venit de la spital, mi-au blocat maşina să nu ies, să nu cumva să fac campanie, cine ştie la ce se gândeau?“, spune candidata.
Femeia mai spune ca nu este prima dată cand a ieşit pe stradă singură pe întuneric. „Era 9.00 seara, dar aveam numai câteva sute de metri de mers. Locuiesc aici de 25 de ani şi niciodată nu s-a întâmplat aşa ceva!“


„Umbla avariată prin sat ca să impresioneze electorii!“

Partidul Democrat Liberal este acuzat că ar fi pus la cale o astfel de „soluţie“ electorală. Preşedintele Victor Tarhon spune că este exclus ca Petrică Golea, candidatul lor la primăria Horia, să fi pus la cale bătaia. Acesta este un inginer silvic din sat şi are o poziţie socială care nu îi permite să recurgă la astfel de gesturi. Nu consumă băuturi alcoolice şi nu este un om violent, susţine Tarhon. 
„Am fost şi eu prin sat în timpul campaniei electorale şi am văzut-o. Umbla avariată printre cetăţeni, cu gândul de a impresiona, că a fost violentată… Cred că avem aici un alt caz de «Hoţul strigă hoţii». Noi i-am prins şi sâmbătă când împărţeau obiecte interzise, am făcut poze, i-am dat pe mâna autorităţilor. Acum cu bătaia aceasta nu ştiu ce este în capul lor, că sunt diabolici. Noi cu certitudine nu avem astfel de obiceiuri“.


GALERIE FOTO Tulcea: Electoratul din Horia îşi bea votul, dar nu-l cedează!
Candidata bătută, în fruntea clasamentului pentru primărie
Tulcea: Crin Antonescu şi Victor Ponta vin să verifice situaţia candidatei bătute de la Horia


image
image
image
image
image
image
image
image
image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite