Tulcea: Campanie de informare în școli privind colectarea selectivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Servicii Publice în parteneriat cu Primăria Municipiului Tulcea derulează o campanie de conştientizare a tinerilor din clasele I-IV din toate şcolile din municipiu despre importanţa colectării selective a deşeurilor şi reciclarea acestora.

Sub deviza „Natura nu este reciclabilă“ au avut loc prezentări de informare-conştientizare la cinci şcoli din municipiu, prima etapă a acestui an şcolar finalizându-se. Organizatorii au în vedere un public ţintă de peste 1000 de elevi din clasele   I-IV şi aproximativ 30 de cadre didactice care să iniţieze şi să continue seria de acţiuni şi proiecte privind protecţia mediului în municipiu.

Într-o a doua etapă vor avea loc evenimente ecologice educative  derulate pe parcursul mai multor week-end-uri, cu scopul de a întări în conştiinţa elevilor importanţa noţiunilor de colectare selectivă a deşeurilor şi reciclarea acestora.

Nu în ultimul rând se va organiza un concurs de proiecte cu tema „Natura nu este reciclabilă!“ în care elevii participanţi la campanie îşi vor exprima punctul de vedere asupra modului în care doresc să arate mediul în care trăiesc şi cum îl pot proteja.

Câştigătorilor concursului (în număr de 60)  li  se va asigura o excursie tematică gratuită de 4 zile, în luna iulie, la tabăra recent modernizată de la Babadag.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite