Tulcea: Braconaj la Gura Portiței

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul zilei de ieri, poliţiştii de frontieră tulceni au  confiscat 35 de kilograme de peşte proaspăt şi 430 m de plasă monofilament a cărei deţinere şi utilizare este interzisă prin lege.


Daniel O. (25 de ani) a fost depistat la Portița având asupra sa doi saci din rafie în interiorul cărora se  aflau plase de pescuit tip monofilament cu captură de peşte. În urma controlului, au fost ridicate în vederea confiscării 9 plase monofilament cu lungimea totală de 430 metri şi 35 de kilograme de peşte proaspăt din specia caras.
„Tânărul a declarat că a pescuit în dimineaţa zilei de 15 iunie în zona lacului Golovita, iar peştele capturat era pentru consumul propriu. Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, iar celui în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi folosire la pescuit de plase monofilament“, spune Natalia Agighioleanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție de Frontieră Tulcea.


Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite