Tulcea: Bote, prins cu 130 de kilograme de caras

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea au depistat o persoană care transporta 129 de kilograme de peşte fără a deţine documentele prevăzute de legislaţia în vigoare.

În cadrul unei acţiuni pe linia combaterii braconajului piscicol, poliţiştii de frontieră l-au depistat, pe raza localităţii Sălcioara, pe M. Bote (21 de ani), din Constanţa, în timp ce transporta , cu un autoturism marca Dacia, 129 de kilograme de peşte din specia caras pentru care nu a putut prezenta documente justificative de provenienţă şi transport.
Tânărul a declarat că a cumpărat peştele de la persoane necunoscute de pe raza localităţii Sălcioara, pentru consumul propriu.
„Întreaga cantitate de peşte a fost ridicată în vederea confiscării şi predată unei societăţi comerciale de profil, iar celui în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi transport peşte fără documente legale“, spune Natalia Agighioleanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Tulcea.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite