Tulcea: „Bodo“, arestat pentru furt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul va sta după gratii 29 de zile
Tânărul va sta după gratii 29 de zile

Marian Bălăşoi (19 ani), zis Bodo, a fost reţinut după ce la finalul sătpămânii trecute i-a furat unui tulcean suma de 750 de lei, bani pe care acesta îi câştigase la jocuri de noroc

Furtul s-a petrecut sâmbătă. Poliţia Municipiului Tulcea a fost sesizată de către N. Nicolae cu privire la faptul că, în noaptea de acesta, în timp ce se deplasa către domiciliu, a fost deposedat, prin violenţă, de suma de 750 lei, de către un necunoscut.
„În urma verificărilor efectuate de lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale a fost identificat B. Marian de 19 ani din Tulcea care, a întâlnit partea vătămată într-un bar de pe raza municipiului Tulcea şi, observând că acesta din urmă a câştigat o sumă de bani la aparate de joc electronice, l-a urmarit şi, profitând şi de starea de ebrietate a acestuia, l-a lovit si l-a deposedat de banii pe care îi avea asupra lui“, a declarat Daniela Condrea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.
Bălăşoi Marian a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, iar Judecătoria Tulcea a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite