Tulcea: Distracţie înainte de începerea şcolii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noaptea trecută, adolescenţii tulceni, elevi de liceu, au petrecut ultimul sfârşit de săptămână înaintea începerii noului an şcolar Tinerii s-au distrat  în clubul Sensation, din Tulcea, până astăzi dimineaţă la ora şapte.

Recordul de adolescenţi, elevi de liceu, s-a înregistrat noaptea trecută la clubul Sensation,din Tulcea.  Zeci de adolescenţi au petrecut până în zori, cu multă bere, limonadă, energizante, coniac şi multă cafea.
    E ultimul weekend liber!
   Adolescenţii au dansat, au băut bere la halbă sau la sticlă şi s-au simţit formidabil, dat fiind faptul că este ultimul sfârşit de săptămână  fără stresul tezelor, lucrărilor de control, înaintea începerii anului şcolar.
„De ce să nu petrecem? Măcar pe ultima sută de metri să simţim să suntem în vacanţă. Ne vom distra până dimineaţă, după care, gata, de mâine ne facem ghiozdanele. Nu este nimic rău în a petrece cu bun simţ, între prieteni şi colegi, mai ales că părinţii ştiu şi ne dau voie“, a spus Andreea Ion (17 ani) din Tulcea.
 Multă bere!
  Barmanii de la Sensation ne-au spus că noaptea trecută, elevii de liceu s-au întrecut în a consuma bere şi limonadă.
  „La sfârşit de săptămână, vara, avem flux mare de tineri, la terasa noastră. Dar ca acum parcă nu am avut niciodată. Se simte că vine şcoala şi tinerii profită de ultimul sfârşit de săptămână liber. Mesele şi canapelele au fost rezervate de la ora 9.00, astăzi- dimineţă. Tineretul petrece, pe banii părinţilor, cu multă bere! Suntem în epoca anilor în care libertatea este resimţită de fiecare tânăr în felul său şi după bugetul părinţilor“, declară Ioana Artem (25 ani), barman.
 Noaptea trecută  zeci de tineri au fost oaspeţii clubului Sensation. Locaţia se află la marginea oraşului, în consecinţă discreţia este mai mult decât asigurată. Nici Poliţia nu prea vine, spun tinerii, decât doar dacă distracţia se încinge mai mult decât trebuie.
  

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite