Tulcea: Beţi la volan. Vezi aici care a fost recordul de alcoolemie în acest weekend!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-au ales cu dosar penal pentru că au urcat la volan după ce s-a cinsit. Cel mai beat şofer prins în acest weekend este un bărbat de 33 de ani care conducea nestingherit o autoutilitară Dacia.

L. Mihai (52 ani) din Tulcea a condus o Hyundai în Somova cu viteza de 83 km/h şi având o concentraţie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.   
C. Vasilică (33 ani) din Ciucurova conducea autoutilitara Dacia, având o îmbibaţie de 1,30 mg alcool pur in aerul expirat.
I. Dan (36 ani) din Tulcea a condus un VW Golf pe strada Victoriei dinTulcea, având o alcolemie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În noaptea de 05/06.05.2011, lucrătorii Biroului Rutier l-au depistat pe P. Ovidiu-Petru (37 ani) din Tulcea, în timp ce conducea pe strada Isaccei din Tulcea având o alcolemie de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Record de alcoolemie la volan!
Beat, un bărbat a murit înecat cu ciorbă. Vezi aici cine se face vinovat!

Pe raza comunei Cerna a fost prins P. Petrea (53 de ani), din localitate, care conducea autoturismul Dacia 1310 sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Beat şi fără permis, un tânăr de 26 de ani a intrat cu maşina în pom
Bărbatul care a omorât două femei la Măcin a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă FOTO şi VIDEO

În week-end, în urma unei acţiuni organizată pe DN 22 D, pe raza localităţilor Cerna şi Mircea Vodă, de către Poliţia Rutieră oraş Măcin în cooperare cu lucrătorii Postului de Poliţie Cerna, au fost aplicate 21 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1474 lei, a fost reţinut un permis de conducere în vederea suspendării şi a fost constatată o infracţiune.




Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite