Tulcea: Beţi la volan. Vezi aici care a fost recordul de alcoolemie din ultimele zile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase bărbaţi au fost prinşi în ultimele trei zile beţi la volan. Recordul acestui weekend aparţine unui bărbat de 47 de ani din Ciucurova, care se afla la volanul unui BMW.

La Garvăn, poliţiştii din Măcin l-au depistat pe M. Petre (38 ani) din sat Garvăn, comuna Jijila conducând autoturismul Dacia 1310 pe strada Şcolii din localitate având o alcoolemie de 0,49mg/l alcool pur în aerul expirat.
La Ciucurova a fost depistat B. Aurel (47 ani) din Ciucurova în timp ce conducea un BMW pe DN22D având o concentraţie de 0,58 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Lucrătorii Biroului Rutier din municipiu l-au depistat pe S. Marin (48 ani), din Tulcea, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia pe strada 1848 din municipiu aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice (0,54 mg/l alcool pur în aer expirat). Tot în municipiu a fost depistat U. Ioan (46 ani), din Tulcea, care a condus autoturismul marca Ford pe strada Isaccei, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,45mg/l alcool pur în aer expirat). A mai fost depistat şi M. Cătălin (29 ani) din Tulcea care a condus un Daewoo Matiz pe strada Isaccei având o concentraţie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, la ieşirea din Malcolci lucrătorii Postului de Poliţie Nufăru l-au depistat pe P. Alexandru (46 ani) din Nufăru, conducând în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a refuzat atât testarea alcooltest, cât şi recoltarea de probe biologice.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite